Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vet om det

Hennes blick är stadigt placerad bland tidningens svarta rader
Hennes tänder tuggar frenetiskt på det bröd hon håller i sin vänstra hand
Hennes axlar är uppdragna och revbenen syns tydligt genom hennes vita nattlinne

Hennes kropp är långt ifrån normal
Hon vet om det

Alla viskar och pekar
Hon bryr sig inte

Hon släpper

mackan

livet

och tänderna börjar skallra

tårar

livet

rinner ner från kinderna och försvinner

spårlöst
som om livet

tårarna

aldrig varit där.




Prosa (Novell) av VivaLaLulu
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-27 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu