Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan



Med kudden
under ditt huvud
Din blick
Läpparnas glans
En svag strimma vitt
Ditt lockande
leende




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-27 20:51



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Sensuellt!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP