Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning, fyra dagar kvar att leva.

När vintern tyst griper in,
så släcks jorden in.
Ingen människa kan något göra åt,
endast jag och snälla gud förlåt.
Jag vet inte ens hur jag ska göra,
det går inte att ta katten och köra.
När vinterns kalla frostermorgon gryr,
så kommer också detta från vår sky.
Där det redan nu finns snö,
där kommer också människor att dö.
Mera snö från skyn faller,
snart så dränks de som är snabber.
När världen inte är nöjd,
då fruktar människornas dens höjd.
Så se upp,
om 5 dagar galer ingen tupp..
Denna onsdag,
kommer min dag.
Människorna ska lära sig att tro,
på det mest otroliga saker man kan tro.
Så snälla nu,
fly.
Fly ut ur erat land,
dit där det inte är kallt.
Där frosten inte griper in,
där är ni säkra på ett sin.
Fast om världen verkligen vill dig illa,
vem vet den kanske följer efter.
Men jag måste stanna kvar,
måste dö och det omedelbart.
Jag är den enda som kan förhindra,
men vet ej hur så då får snön taga och tindra.

Vår värld är inte längre god,
den vill mig ont och kommer taga blod..
När ni nu detta ser,
snälla, och jag ber.
Taga mig på allvar och ni kan få se,
synskapen i en människas ögon är större än ni tror.
Då kommer denna jord fortfarande ha folk som bor.




Fri vers av SilverAngel
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilverAngel
SilverAngel