Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I faggorna

I faggorna,
ångest,öl
och livsglädje

Mörkret
dör i solljus
jag dansar
yr och lycklig

I faggorna
baksmälla,
ångest
och ånger




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-08-21 19:49



Bookmark and Share


  Nic
Nej, nej Ola stanna efter ordet lycklig!
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan