Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annandag jul kändes det så här


I lyktan utomhus

I lyktan utomhus
brinner ett ljus

för dig

för mig

och för alla som det behöver

I lyktan utomhus
brinner ett ljus

det känns skönt att få
stilla sig en stund
om så bara för någon sekund

I lyktan utomhus
brinner ett ljus

då tankar till dig jag
sänt

I lyktan utomhus
brinner ett ljus
i vinterns mörka tid
som bär med sig känslor
av frid

I lyktan utomhus fortsätter
nu ljuset att brinna
och jag är tacksam att jag
dessa orden fick finna

081228




Fri vers av sajo
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo