Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

När en klar
situation
blir oklar,
då får man
ta sina beslut i dimma




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-08-21 23:20



Bookmark and Share


    Helena Holmström
Vilken underfundig dikt!
Så enkel o klar! Den är inte skriven i dimma.
2005-08-22

  Nic
Eller känna efter i magen, magkänsla
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan