Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Based on a true story


Its a barbeque bring Hitler and his closest friends

Prästparet
idkar trekant
räckte
inte Jesus
som tredje
person ?

Djävulen skrattar
högt
och nöjer sig
med att grilla
dom två

Hot
hot
hotter than
hell




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 223 gånger
Publicerad 2008-12-30 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan