Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden, svagheten.




jag minns när du satt intill mig,
med hjärtat rinnande ut ur bröstet.
det flöt ut på golvet
och jag drog hastigt upp tårna för att inte
låta dem bada i mina misstag, din kärlek och våra minnen.

och jag som trodde att jag inte kunde ha sönder mer.
i den stunden föll hela jag sönder,
i miljontals bitar inuti min kropp,
min kropp,
som jag aldrig lärt mig acceptera.
än mindre låtit dig älska.

jag har aldrig sett dig gråta förut.




Fri vers av jagdinglar
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-30 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar