Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och där står du, med armarna rätt ut


Mellan alla ord och meningar
gömmer sig en längtan,
en liten röst som ber om
något mer -
någon mer som ser.

I mina hyllor ligger travor med
komplex; sätt att vara missnöjd på
sen år tillbaka.
De ger ett stökigt intryck,
gör iordning, rensa bort lite.
(Fastjaghållerbaraförögonennärjaggårförbi,
gråterenskvätt
ochsägerattdetfaninteärlätt.)

Jag vill lära mig av dig
och dina vanor.
Du lyser mellan raderna
och städar allt som oftast,
när det behövs liksom,
när dina tankar blivit gamla -
du har aldrig varit den som samlar.




Fri vers av jagdinglar
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-09 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar