Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mjo.

någon skulle säkert bära din hand med stolthet,
slicka ditt blod och torkat dina tårar.
någon skulle säkert ha drömt om dig i hemlighet,
och hoppats på något, under kärlekslösa vårar.
någon hade säkert velat,
om det inte hade varit så att det faktiskt sårar...överlag.
någon skulle säkert kunnat vara jag.




Övriga genrer av tenka
Läst 173 gånger
Publicerad 2008-12-31 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tenka