Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

En dans
av löv utan passion
En värld
i misstro och överkonsumtion
Och sen mitt liv
i verbala utvik i väntan på en depression

Allt vi kan visa, visas nu
Allt vi vill dela, delas nu
Allt för att inte överge den heliga framtidstron,




Övriga genrer av tenka
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tenka