Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lite äldre. Tänk en vecka fram, för ett år sedan.

jag försöker inte åkalla din uppmärksamhet
min sympati är för liten.
men jag såg att du försökte dig på hängivenhet

så jag avstyrde en väl underrättad krigsflotta
för att få ett slut på en del av ett liv, lite diskret.
men ingenting tycks undgå det nya året, tjugohundraåtta.




Övriga genrer av tenka
Läst 200 gånger
Publicerad 2008-12-31 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tenka