Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha

Vi vill alla ha

alla vill ha varje da

få vill ge




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-08-22 13:13



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
världen vore bättre om det vore tvärsom
2005-08-23

  ia VIP
Så otroligt sant!
/ia
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan