Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppsan

Vi är djur
med mänskliga behov,
vi är människor
med djuriska behov

Vi är kåta,
våta,torra
och redo

Vi är trötta,
pigga,sjuka
och panka

Vi är människor
i kamouflage,
vi borstar tänderna
och slipar armbågarna

Voff,mjau,
hej och hoppsan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-08-22 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan