Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastrering

Kaninen
ska kastreras,
i telefonen
säger dom kan du vänta ?

Javisst säger jag
och får höra klassisk
musik
i blip blop stil

Ännu en dag
av förundran ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-08-22 14:57



Bookmark and Share


  calle
uj, stackars kanin, eller?
reagerade på

"klassisk musik i blip blop stil"

När man tänker lite på den raden
så låter det faktiskt riktigt intressant.
Annrs har ajg svårt med klassisk musik
2005-08-22

  Jessi
Välkommen till klubben... ;) Din dikt är mitt i prick
2005-08-22

  Daniel_78 VIP
vardagen är bizzart om man studerar den med lupp som du gör här,
kul att någon gör det och dessutom delar med sig av det!
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan