Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig lätt

Det är aldrig lätt
att leva,
bara olika svårt
att dö




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-08-22 15:00



Bookmark and Share


  ia VIP
Du är otroligt duktig att verkligen få till alla ord på rätt plats, så att man sätter igång sin egna bana att fundera.
Fantastiskt!
/ia
2005-08-22

  Ceasarion
Enkel och tänkvärd, utgår man från att det är svårt slipper man bli alltför besviken!
2005-08-22

  Hans w-art Westlund VIP
undrar om själva döden är svår, det är väl snarare tiden precis innan...
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan