Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
=sjukjournal.


Epikris

Den publicerade Poeten

tittade på mig och sade

djupt "Den vackraste och

mest smärtsamma texten

har inte o kommer aldrig

att skrivas"

(Då har du fan inte sett mina

epikriser, tänkte jag).




Övriga genrer av Hans Christian
Läst 437 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-31 20:37



Bookmark and Share


  Connie
Gillas starkt!
2014-05-02

  stella
Därför gäller det att försöka leva som en epikuré! ;)
2009-01-29

    Miss Bea
Jag förstår precis!!!

/Miss Bea
2009-01-04

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Väldigt klurigt skrivet, så sant så sant..
2009-01-04

  Carola Zettergren
:):)SNYGGT!!!!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian