Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är något förlängd här, till skillnad från orginalet, för att passa formatet


Något litet om personen i fråga

.
.
.
.
...personkemi känns nästan
lättare än luft
så eldfängt och

flyktigt som allra
helst i våra
små upplevelser

av sådana tillfällen
av detsamba att
studera, ihärdigt, oförtröttligt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-01 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP