Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista gång.

Tänk om jag kunde vrida tillbaka tiden,
till den där kvällen när jag kände mig som lyckligast.
När jag kände doften av ditt hår vid min sida,
och hörde dina dova andetag.

Tänk om jag kunde vrida tillbaka tiden,
till då du hängde hatten på handtaget och kysste mig.
Tänk om jag kunde få uppleva den lyckan,
bara en sista gång.

Jag älskade dig så otroligt mycket,
att jag inte hade kraften att hålla mig borta.




Fri vers av Whytina
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 21:34



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ord som går rakt in.
Skulle önska att man kunde vrida tiden tillbaka, göra saker ogjorda.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina