Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Direkt från lagerhyllan kommer den här texten där lapparna, men inte samerna, med impulsiva texter samlas


Något litet om en singels behov

.
.
.
.
...jag har ett behov
jag inte skulle kunna fylla
ens om jag hade hälften
av dess möjlighet...

...jag vill vara otrogen med någon
som är lika mycket singel som jag själv är
men då skulle det ju inte vara otrohet...

...eftersom det är möjligt
bara om man redan är 'upptagen' och endera
måste ju vara det för att effekten
att uppnå detta skulle vara möjligt...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-01 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP