Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allra senaste hänt i verkligheten, just någon jag känner har gjort en annan en sådan där typisk otjänst eller möjligen björntjänst, dock utan att för dens skulle inneha tilltalsnamnet Björn... ...eller någonting på O


Något litet om svek

.
.
.
.
När någon är på väg att lämna en
så talar den om för en
att man själv förtjänar någon annan

någon som så mycket bättre
än den som är på väg att lämna
skall kunna tillvarata ens förtjänster

visst är väl det kvalificerat skitprat
det är ju bara ett försök att bli förlåten
för vilken skitstövel den är

som inte har hjärta att be om ursäkt
med just ordet 'ursäkt' inlagt
någonstans i dödsnacket




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 00:20



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
ja det blir så tydligt...det inbakade i orden.
2009-01-02

  Carola Zettergren
Jo,det kan absolut låta som en billig undanflykt!
2009-01-02

  Måna N. Berger
Pricksäkert! Så är det med väl inlindat skitprat!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP