Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan dansar sina fingrar längs insidan av mina lår

Tystnaden smeker mina bröst
så utdraget, långsamt, avsiktligt,
njutningsfullt

inte för mig

och kylan dansar sina fingrar
längs insidan av mina lår

och vad är skillnanden på rutin och vana?
när är ensamheten störst?

kanske ikväll
om jag smeker tillbaka
och låter mig

hänges




Fri vers av Tina-sol
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-02 21:22



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Så sensuell så man känner doften av njutningens energi! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-03

  Lejonhjärtas poesi
Underbar tänkvärd poesi med ett vackert djup och låt dig hänges i innerlig värme.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol