Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ett kliv dela med dig av din saliv fuck bitterness

Vikten av dina
tunga
kyssar

Ekar ut
mot
bergens ännu
oanade höjder

Klappa
händerna när
du är
riktigt
glad

Jag har sett
människor
som klappar
med hela
kroppen
man tror att något
spastiskt
är på gång
men
lyckan kan befria
dina dolda ticks
som om
du bara gått runt och burit
runt på dom
alldeles för länge

Vi är
alla sköldpaddor
med för tjocka skal

Ta av ditt skal
man
woman
skalwoman

Ställ in dig

lyckliga
dagar
och människor
som hatar dig
för
just

det




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-01-03 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan