Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på det osportsliga beteendet att ha mjölkprodukter i soppa, att bara ha det i tanken är för mig förstås fullkomligt främmande, även om jag inte alls innehar körkort, bil, traktor, moped eller ens mer terränggående...


En smula om kärleken till mat

.
.
.
...själv föredrar jag orädd
grönsakssoppa

den som inte
låter sig skrämmas
i första taget




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2009-01-03 16:59



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Alla soppor är väl allergiska mot människor? Medan vissa alltså inte bryr sig...
2009-01-04

  Måna N. Berger
Inga räddisor i soppan då...?
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP