Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är ett populärt ämne att skriva om, en del människor talar vitt och brett om kärleken till olika sporter, gång, curling eller kast med liten moderat...


Något litet om kärlek VI







Jag såg en gång en flicka äta

en banan


som om frukten varit en isglass



hon sög på den och jag drabbades

nästan omedelbart av hjärnskakning


när jag gick där jag gick



och slutligen krockade

med en siamesisk lyktstolpe


mitt på trottoaren




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-03 18:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):):):) smack sa det i banan....
2009-01-03

  karenina VIP
anar flera undertoner i denna, blir iaf leende, tack!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP