Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte längre strävar

När jag inte längre strävar efter det svartaste i din pupill,
det vackraste i våra blickar,
storheten i orden,
tryggheten bakom min stängda dörr
och de egna tankarna

När jag inte längre lyfter efter vanmakt
när likgiltigheten tränger in mig i sitt hörn
Då skratten är kortare och lusten kondens

vem är jag då?





Fri vers av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-03 23:52



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Att finna sig själv i såväl nöd som lust är inte lätt alla gånger, men du målar känslan så bra och ställer en mer än tänkvärd fråga - ja vem är man egentligen då, vem är den uppgivne själen och hur hittar man tillbaka?
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol