Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att som tack sväva





Att som.

Hur som.

När som.

Kunde att som.

Du.

Som att hur.

Inåt.

Som sol.

Som bad.

Du kollar in.

Hur att när.

Nära.

Nära att smeka.

Nu så.

Bra.

Ultra viol.

Lätt.

Tack sväva.

Att nu tack.

Själaglad.

Själadag.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-04 04:26



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbar glädje som finns i nuets bejakning kommer igenom dikten...
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP