Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom... låt oss bryta igenom till Den Andra Sidan...




Seså... stäng av världen

Känn tillit till de goda

krafterna
i din själ

Du är en vital del av

en annan värld

Mystiken...

Sjunk... öppna &

drick ljuset inom

Följ med in genom portarna

av violett renande eld

Bli du fullt ut igen

Vakna! Vi älskar dej

Vi är här

Du ska inte vara rädd

Kärleks ljus ruggar

upp din hårdhet.

Följ med in i befrielsen

Spring med oss i skymningen

in i den strålande natten

som omsluter oss som

mirakulöst balsam av frid

Dag & natt blir ett

& vi får gråta all sorg

jubla glädje...

i 10~milaskogar

djupare & djupare

in i sanningen

där på den Andra Sidan.

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-04 05:56



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Denna dikt återkommer jag till och den har djup och kvalitet, men blir så förvånad att inga fler har kommenterat denna pärla!?

Denna tycker jag definitivt platsar i en antologi.
2009-02-19

  Cosmic Johanna
Underbart skrivet, bryter igenom skalen och berör, som en magisk vers...
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP