Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oj vad det lättar när det låter


Gas

Han gick på stranden
och släppte en fis,
han visste inte att han hade publik

Men dom
två förlängde livet den dagen,
mannen gick raskt
vidare
med den gasfyllda
magen ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 229 gånger
Publicerad 2005-08-23 08:16



Bookmark and Share


  Martina_T
Hmm!

Alltid ett komiskt ämne!
När växer man ifrån den typen av humor?
:-)

/M
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan