Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15/10-08


Freddy

Jag kan fortfarande höra dina tassar mot golvet.

Jag kan fortfarande höra ditt mjauande i natten.

Jag kan fortfarande känna hur du stryker dig mot mina ben.

Jag kan fortfarande känna hur du kryper upp i min famn.

Jag kan fortfarande öppna dörren och undra om du vill komma in.

Du var min älskade katt, du var mitt allt.

Jag kommer aldrig att glömma dig.

Jag saknar och älskar dig.




Fri vers av UhmKaj
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 15:58



Bookmark and Share


  "Dempa"
Att sörja en fyrbent familje medlem.

Ärligt och fint skriven.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

UhmKaj