Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt. Har jag nog aldrig skrivit förut.


Enskild öl

Det finns ingen enskild öl
Det finns inget "bara håll mig genom natten"
Det är svart
och vi dealar i absoluta termer
Dröm om tinget som ska ge dig syn
Dröm om tinget som slår ut den sista tanken
Vi har kraft
som delar och som arbetar på djupet

Avståndet emellan oss behövs
det är det som för oss samman
hjärtat har en mäktig röst
terrorism i våra inre kamrar

Dagen faller, natten gryr
Jag hänger uppåner från foten
Det är makt
men oxå blod som samlar sig i skallen
Naken har aldrig vart
Jag har aldrig sett dig utan kläder
Allt är sagt
men avstånd talar till dig från min balle

Avsikten blir oftast skymd
av handlingar som är för stora
Jag är en oändlig rymd
I LOVE U BABYLON, jag är din hora




Övriga genrer av Bödvar S. Bödvar
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 22:58



Bookmark and Share


  Benjamin Jakobsson
om man bortser från mina förutsägbara klagomål på vissa ordval (jag ska hålla käft) så gillar jag det här. skoj att din nykteristbit vävs in i det hela.
du är alltid bäst när du inte krånglar till det eller försöker ljuga dig tuff.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Bödvar S. Bödvar
Bödvar S. Bödvar