Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För bilden:
http://petrova.deviantart.com/art/True-friendship-never-fades-108455284




True friendship never fades

Even if we sometimes don't talk for weeks
you know I miss you,

even if I missed your last birthday
you know I always be there for you,

even if I scream mean words,
I always beg you for forgiveness,

even if love sometimes comes in between,
I always come back to you,

true friendship never dies.




Fri vers av Carin
Läst 543 gånger
Publicerad 2009-01-05 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin