Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1520

1520
men vem räknar ?
det är
ju inte mängden
utan kvaliten som bör räknas
precis som
med människor,
hellre
älska en person
riktigt
och djupt
än att ha 1000
flyktiga
möten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-08-23 13:24



Bookmark and Share


  Lisen
jaaaaa
du har helt rätt!
kärlek är det finaste som finns :-)
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan