Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ABC-text 4




andra barns cyniska
destruktiva erfarenheter får
grava intensiva just

konsekvenser lagom mästrande
nämligen om pojkar
räknas som tursamma

ulvar vilka warnar
xerxes ytterligt zombieskt
åter ärligt ömkansvärt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP