Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om människan







människan är ett rent ut sagt
besynnerligt djur
det sägs att det skall kunna civiliseras

kunna spakt bli utan att någon riktigt
kan säga hur
ibland vill en hel del sådana existenser

hellre ta plats i bur
än att låta sig med morot och pisk
bli till positivister som sjunger i kör i dur




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP