Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden

Jag behöver någon...
Någon att hålla om,
någon som kan hålla om mig...
Men rädslan är för stor, för stor...
Kärleken existerar inte hos mig,
men kan du få den komma?
Komma tillbaka till mig...
Jag vill bli lika glad och lycklig som förr.
Då jag inte visste va ondska va.
Då jag inte hatade så mycket...
Kan du få min smärta försvinna?
Bara ta bort den, så jag slipper lida mer...
Bilden väckte för många minnen till liv...
Minnen jag måste få tillbaka...
Minnen om den lyckligaste stund i mitt liv....




Övriga genrer av Shadowline
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-08-23 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline