Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har....

jag har lärt min bror att skriva
jag har lärt min bror att cykla
jag har visat min bror att hjälpas åt
jag har räddat livet på djur
jag har gett uteliggare mat
jag har gett folk råd för att kunna gå vidare
jag har hjälpt vänner att få lugn å ro
jag har räddat livet på två vänner,
jag har räddat livet på tre främmande männsikor
jag har förhindrat en brand
jag har plåstrat om främmande människor
jag har funnists för ledsna främmande människor
jag har räddat livet på djuren som bor hos mig
jag har hjälpt vänner att komma vidare
jag har visat min hund hur det är att få vara hund
jag har funnits för ett barn med sjukdom
jag har gett möbler till en som inga hade
jag har stoppat slagsmål
jag har slutat att knarka
jag har fått andra att dra ner
Jag har alltid tagit åt mig för personligt var det någon som sa!
jag har blivit misshandlad för många gånger
jag har blivit utkastad pga svartsjuka
jag har fått lögner rakt upp i ansiktet
jag har flyttat 19 gånger
jag har varit med om att en har brytit sig in
jag var hemma en annan gång en kom in
jag har fått saker sönderslagna
jag har sett märken i min dörr
jag har fått hotelser
jag har sett mörkret efter nedsläckta gator
jag har hört tomgångskörning utanför min dörr
jag har hört hoten från någons hals
jag har haft en snara kring min hals
jag har vaknat av smällen från min ruta
jag har blivit knuffad ner för en trappa
jag har blivit spottat i ansiktet
jag har blivit slagen medvetslös
jag har varit offer i en rättegång
jag har sett vänner på fela sida av salen
jag har känt mig helt ensam bland vänner
jag har varit med i en bilolycka
jag har varit sängliggande ett halv år
jag har blivit ignorerad av andra jag ville väl
jag har hört att jag var älskad

jag har insett När man i själva verket vinner, förlorar man...
jag har insett När man i själva verket förlorar, vinner man...
jag har skrivit detta för att minnas
jag har skrivit detta för att gå vidare
Jag skrev detta för jag har vunnit!




Övriga genrer av skriv en ton
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-07 08:36



Bookmark and Share


  hurt and broken
Starkt,rakt å ärligt!!
Applåd!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

skriv en ton
skriv en ton