Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina underbara kompisar, som stöttat mig genom allt.


Under era vingar


Ta mig under era vingar
Ut mot ett främmande land
Ta mig ut på äventyr
Låt tiden rinna ut som sand

Det inga andra tycktes förlåta
Och ingen annan tycktes förstå
Ni gav mig lycka, tro och glädje
Och vänskapen vi började så

Ty, jag har gått motvind länge nog
Gått länge med en sårig kropp
Men med er tycktes stormen skingras
Det nya ljuset gav mig tro och hopp

Ta mig under era vingar
Flyg med mig mot annan mark
Där dagen aldrig är sig lik
Där jag med er kan stå stark




Fri vers av Den outtalade
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-07 17:14



Bookmark and Share


    vilgot hellros
vackert, man tänker på sina egna vänner! fin!
2010-12-24

  Den outtalade
Tack så mycket, jag hoppas såklart att dom tycker likadant som du:)

xxx
2009-01-07

  Kathrina
om jag skulle vara en av dessa underbara kompisar så skulle jag bli otroligt rörd. gillar tredje stycket extra mycket!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade