Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privilegium

Att finnas här på
jorden,
ett privilegium
för oss levande

Andarna
försöker
leda oss,
men det är
slutligen
vi som tar besluten

Om jag lever imorgon
så får jag ta beslut
och leva ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-08-23 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan