Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag delar med mig av mina tankar


Kärlek

Kärlek
balsam för själen
plåster för hjärtat
frid för sinnet

Kärlek
taggtråd för själen
knivhugg för hjärtat
Skam för sinnet

Är kärlek en anledning att vara lycklig
Eller en anledning att såra folk




Fri vers av Den outtalade
Läst 644 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 19:24



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Det finns en för alla

men innan man hittat

den rätta då ............
2009-04-12

    Wewill
kärlek är livet på den hårstråstunna gränsen där allt kan gå väldigt fel men också gå väldigt bra :)
2009-01-08

  TheDouche
Kärlek är en lek på gott och ont... först blir man glad sen blir man ledsen...
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade