Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mjölksyra, ångest & pina...


Ett helvete att vara skogsarbetare & skidrännare!!





Det är den 7 januari 1946.

Kung Bore gastkramar Svedalingarna.

Själv plågar jag mej djupt skogen.

Har sågen på ryggen & har fällt 4 kraftiga granar.

Tränar mej inför det förbannade Vasaloppet.

Kör mina tjärade laggar genom urskogarna.

Går upp över Gränsen.

Huvudet & Musklerna Spränger.

Saktar ner lite & kör sen hur långt som helst.

Att jobba i skogen & att vara skidrännare

är ett helvete... & jag önskar att jag vore död.

Åt helvete med alla hyllningar & tidningsartiklar!!

KÖR & JOBBA SJÄLVA..... så får ni känna hur

härligt det är.....




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-07 23:27



Bookmark and Share


  Cris
:-) hm.. nog är det så..

jag har hört liknande från fiskare.. som här andra säga (inkl jag) att jag ääälskar havet..
Va? gå ut i brottsjö, iskall november och fisk.. gör det...
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP