Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

 

När jag går där på trottoaren

Eller genar över vägen

Finns skuggan där

 

Mörk och utan ögon

Följer den varje steg jag tar

Vilandes på marken

 

Jag inser någonstans

På vägen till mataffären

Att skuggan inte är en avbildad del av mina konturer

 

Skuggan är mitt inre

Mörk, ensam, tyst och oåtkomlig




Fri vers av SanSuicide
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SanSuicide
SanSuicide