Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sugen som jag var på te och smörgås beslöt jag mig helt naturligt för att inte alls tänka på vare sig människor eller apelsiner


Parodi på ordspråk





Du kan inte ta människan

ut ur apelsinen


men du kan ta apelsinen

ut ur människan




Särskilt om den kommer ut

den naturliga vägen


människan

såväl som apelsinen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 13:24



Bookmark and Share


  Maria Natasja
:) hheheheh.
2009-01-08

  Staffan Welroos VIP
hehe, verkligen. skön text!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP