Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I regnet eller Ekos låga





Mannen
fäller upp sitt paraply
och sneddar över gatans
stenmosaik. Varje regndroppe
speglar
hans ansikte
Paraplyets väldiga kupol
som en svart snurrande sol
skrattar i regnet

Gatljusen. Klangen
från domkyrkans klockor
Ansiktet
trotsigt vänt mot
vinden
Så ser hon honom första
gången
Känner hur händerna hettar
Kanske, tänker hon
är
det mannen som
får hennes
fingrar att brinna




Fri vers av annajohanna
Läst 382 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-08 13:50



Bookmark and Share


  näsan
en målande färgrik bild med spänning och dramatik , jag tror att de möts ... vackert
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

annajohanna
annajohanna