Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan ett då och ett nu






Som den gången du kastade
grus
på mitt fönster...

mitt i natten

när fullmånen galopperade
över Bastugatans tornspiror

Med ett
söderslitet hjärta i din hand
ville du säga något
om framtiden
Jag förstod inte
Såg inte. Kände bara att
natten
ännu en gång
gjorde oss blinda för varandra

Bitterljuva drömmar

Du menade
att
du var lyckligast över Atlanten
I ett flygplan mellan
två kontinenter
Mellan ett då
och ett nu
Mellan ett hem
och ett
annat

Jag trodde dig

kanske...

men vågade aldrig

resan




Fri vers av annajohanna
Läst 823 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-02-16 21:22



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Sådan smärta
2009-06-14

  stenen/ Yv Ericsson
Du är helt fantastisk!
2009-05-03

  berxper
Wow...!
Din dikt är helt underbar!!
2009-02-23

  Mygg
En alldeles underbar text med många bottnar och djup! Gillar den verkligen!
Bravo!!!!!
Bokmärker naturligtvis!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

annajohanna
annajohanna