Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så har väl alla känt någon gång.


En sovande känsla

Som ett hjälplöst barn i fosterställning
litar på världens omtanke
bara iakttar, passivt
sovande, vilande.
allt går på rutin
ingen spänning
groundhog day everyday
fan, fan, fan, fan
öppna ögonen
vakna
andas
lev
se
känn...




Övriga genrer av dezo
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-08 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dezo