Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sofie i kvadrat och jag bryr mig inte längre


Ironi Sofie, ironi

Melankoli är min melodi, Sofie
däri finner jag harmoni
Ni kan inte hata
min livsfilosofi Sofie, Sofie
den är ju Ni




Fri vers av Joar
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 19:32



Bookmark and Share


  Svartochvitt
du är grym, mer än så säger jag inte.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Joar
Joar