Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOOK, THIS IS ME WITHOUT YOU

HALLÅ!
KAN DU INTE SE ATT JAG ANDAS, ATT JAG SKRATTAR

jag som (inte) skulle dö på dig

JAG ÄR INTE PATETISK




Fri vers av Joar
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 00:54



Bookmark and Share


  Svartochvitt
jag vill ha mer!
2009-06-14

    medlidande
och.jag.håller.med. sandra kanske hur mycket som helst.
2009-03-08

  Svartochvitt
breathtaking.
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Joar
Joar