Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distansen kommer nu

Distansen kommer nu
med dimmorna

flyter över mig

Var jag vänder är jag nära
Var jag vänder är jag långt bort

dimmorna

Det går inte att urskilja vad ögat söker
Verkligheten finns inuti




Fri vers av Tina-sol
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-08 19:32



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det sista vill jag ha på min tröja.

"Det går inte att urskilja vad ögat söker
Verkligheten finns inuti"
2009-01-09

    Stella Stol
Yrsel utanpå verklighet inuti,
fint skrivet!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol