Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eat your heart out, Stefan Demert!


ANAKONDA


varje gemenskap
består av individer
människosjälar
som fröjdar sig och lider
några bär kors
det gör man ej gemensamt
i kollektivet
blir det ändå ensamt
umbäranden
och svåra födslovåndor
kramar oss hårt
som stora anakondor
trots allt vårt tjat
att nya morgnar randas
märker vi snart
att det blir svårt att andas

Larz Gustafsson 5 mars 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-09 22:31



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Sitt kors bär var och en ensam. Jag tror det var Arthur Koestler som skrev (ungefär så) att inget samlat lidande någonsin blir större än den enskilde individens lidande.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP